SERVICII

Servicii frigorifice

Societatea noastră poate asigura: consultanță, proiectare și punere in funcțiune pentru orice fel de instalații frigorifice care lucrează cu amoniac și agenți frigorifici ecologici. De asemenea mai poate realiza camere și spații frigorifice tehnologice sau pentru legume, lapte și carne. Societatea este autorizată ISCIR si TUV Austria pentru instalarea, montarea și repararea conductelor și recipientelor metalice, sub presiune (Pmax=32 bar, Tmin/max=-40/+150˚C).

Constructii metalice

In domeniul construcțiilor, societatea noastră poate asigura:

  • proiectarea structurii de rezistență și a tuturor instalațiilor anexe construcțiilor;
  • construcții civile, industriale și comerciale “la cheie” – toate pe structură metalică ; prin intermediul partenerilor noștri putem asigura și suport arhitectural;
  • montarea echipamentelor și țevilor ce țin de industria petrolieră.

Soluția construcției metalice, pe cât pare de inedită domeniului civil pe atât este de potrivită pentru acei clienți care doresc ca imobilele lor sa fie cel putin avangardiste față de standardul construcțiilor din România. Beneficiile apar începând de la o mai bună protecție contra seismelor, continuând printr-o mai bună izolare termică si fonică și culminând, în cazul firmei noastre, cu o completă automatizare a imobilului (reglaje automate pentru instalațiile de climatizare, iluminat s.a.m.d.).

Acest tip de imobil, fie ca este o clădire de birouri sau un imobil de locuinte, optimizează drastic consumul de energie electrică și termică și prin intermediul automatizării realizează un control bun asupra factorilor de risc, cum ar fi scurgerile de gaze și intrările prin efracție.